Consumul de cafea are beneficii semnificative pentru sănătatea ta. Cum ar fi un risc redus de boli hepatice, boli de inimă sau diabet de tip 2. Trebuie să știi că există câteva ingrediente care pot anula unele dintre efectele pozitive ale acestei băuturi asupra organismului tău.
Ce poți adăuga în cafea pentru a-i îmbogăți gustul
Mulți aditivi pentru cafea, cum ar fi cremele sau siropurile aromate, au un conținut ridicat de zahăr adăugat și conțin calorii semnificative. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra glicemiei sau greutății tale corporale. De aceea, nutriționiștii recomandă să consumi cafea cu măsură.
Din fericire, există multe alte ingrediente nutritive care vor spori aroma și pot adăuga beneficii majore ceștii tale de cafea.
Peptidele de colagen
Dacă vrei să îți sporești aportul de proteine, poți lua în considerare adăugarea de peptide de colagen în cafea. Peptidele de colagen sunt lanțuri de aminoacizi…