Evenimentul este organizat de Asociația Pizzarilor Profesioniști din România (APPR) și este în plină desfășurare în aceste zile la București.
Este găzduit de la Pullman World Trade Center iar astăzi se vor afla câștigătorii.
Lactate de la ”Five Continents” la ”Internaționalele” de pizza cu jurat din Botoșani
Practic ,la acest campionat își dau concursul cei mai buni pizzeri din România dar și din lume. Care au nevoie, evident de cele mai bune ingrediente, de preferat autohtone.
Five Continents, compania din Botoșani care a devenit un brand național în domeniul produselor lactate are calitate de partener și încântă cu produse precum cașcaval afumat, telemea de oaie, cașcaval, mini-mozzarela sau smântână.
De altfel și printre membrii juriului se regăsește un botoșănean, în persoana lui Paul Tomescu.
Competiția este împărțită în 3 categorii: Pizza Clasică, Pizza Napoletana și Pizza Romana.
O metodă de promovat HORECA
Juriul, care va fi format din specialiști români și străini (din Italia, SUA, Argentina), va evalua pizza luând în considerare gustul, prezentarea și inovația.
În urma parteneriatului dintre Asociația Pizzarilor Profesioniști din România și…