Nicolae Ciucă, mesaj pentru Valeriu Iftime la Botoșani: V-ați lăsat prins în undiță și vă mulțumesc – VIDEO 

Related posts

După Valeriu Iftime, la evenimentul organizat de PNL Botoșani cu prilejul lansării candidaturii acestuia la președinția Consiliului Județean a luat cuvântul liderul național al PNL. 

Plecând de la o afirmație a lui Valeriu Iftime, precum că botoșănenii trebuie învățați să pescuiască, nu să primească pește, Nicolae Ciucă i s-a adresat direct omului de afaceri. 
”V-ați lăsat prins în undiță și vă mulțumesc. Am avut pe cineva care a știut cum să pună nada, dl președinte Ilie Bolojan (…). Este foarte important ca oamenii care au performat profesional, care au demonstrat ceva în viața lor, să vină și să își asume responsabilitatea deciziilor politice. Se propagă această idee că politica este arta compromisului. Nu! Este arta de a face lucruri”.

În acele momente, Cătălin Flutur l-a întrerupt preț de câteva clipe și i-a transmis lui Nicolae Ciucă faptul că ”ați prins peștișorul de aur”. 

Președintele PNL a adăugat că, atunci când a discutat cu Iftime despre intrarea în politică, au avut discuții foarte aplicare despre problemele Botoșanilor.