Cea mai mare fabrică de ciocolată din lume, uzina Wieze din Belgia, și-a încetat temporar activitatea după ce s-a descoperit că un lot de producție a fost contaminat cu bacteria Salmonella, scrie CNN.
Producătorul de ciocolată elvețiană, Barry Callebaut, a sistat temporar producția la fabrica de la Wieze, a anunțat săptămâna trecută compania.
„Pentru Barry Callebaut siguranța alimentară este esențială. Programele noastre solide de siguranță alimentară care sunt în funcțiune ne-au permis să identificăm rapid lecitina ca sursă a contaminării”, a spus compania, care a adăugat că autoritățile belgiene din domeniul alimentar au fost informate de incident.
Lecitina este o substanță grasă folosită pentru a amesteca alte ingrediente în ciocolată.
Compania a…
Citește mai mult – Sursă Digi24
Cea mai mare fabrică de ciocolată din lume, uzina Wieze din Belgia, și-a încetat temporar activitatea după ce s-a descoperit că un lot de producție a fost contaminat cu bacteria Salmonella, scrie CNN.
Producătorul de ciocolată elvețiană, Barry Callebaut, a sistat temporar producția la fabrica de la Wieze, a anunțat săptămâna trecută compania.
„Pentru Barry Callebaut siguranța alimentară este esențială. Programele noastre solide de siguranță alimentară care sunt în funcțiune ne-au permis să identificăm rapid lecitina ca sursă a contaminării”, a spus compania, care a adăugat că autoritățile belgiene din domeniul alimentar au fost informate de incident.
Lecitina este o substanță grasă folosită pentru a amesteca alte ingrediente în ciocolată.
Compania a…
Citește mai mult – Sursă Digi24